Mircea Daian medaliat cu bronz la turul ciclist al Mediasului

Daca vrei sa afli noutati si stirti de ultima ora nu mai trebuie sa stai la televizor, poti sa le afli de pe FaceBook, direct de la sursa! De exemplu cine stie ca separatistul Mircea Daian a fost medaliat cu bronz la turul ciclist al Mediasului, ocupand locul trei in clasamentul general [ acum nu ne-a spus la c e categorie: opeste 70 de ani, peste 120 de kilograme sau la copii de gradinita, dar asta nu mai conteaza, Ardealul are un campion si el este Mircea Daian.

Mircea Daian medaliat cu bronz la turul ciclist al Mediasului

Deci am inteles acum, cand Mircea Daian nu sta pe FaceBook face ciclism de performanta, in rest fie merge cu troleul prin Medias, fie citeste si reciteste din Friedrich Nietzsche – mentorul si filozoful sau de capatai – sa nu dea Domnul sa sfarseasca ca el, ca deja am vazut ca „dus cu pluta” este deja! Dus cu pluta ca mijloc de transport, sa fim bine intelesi, sa nu se inteleaga altceva, caci aici discutam despre mijloace de transport.

Tot de la Mircea Daian personal aflam ca are o frica de nestapanit fata de mersul cu bicicleta, avand in vedere ca se pare ca il urmaresc sa-l calce cu TIR-urile, asa ca se vede ca nu vom mai avea parte de noi victorii de rasunet la alte tururi pe doua roti ale separatistului din Medias. pacat, eu ma uit des la Telesport, as fi vrut sa-l vad pedaland, asa este clar ca-si va irosi viata pe FaceBook, repostant chestii anti si anti.. sperand probabil sa ajunga la fel de cunoscut ca Nietzsche.

Turul ciclist al Mediașului

Mircea Daian medaliat cu bronz la turul ciclist al Mediașului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.