Marius HristescuClujul se transformă în epicentrul muzicii din nou, în luna Septembrie! Cluj Symphony Experience revine în acest an cu un line-up de excepție, pregătindu-se să ofere zeci de momente muzicale memorabile pentru iubitorii de artă sonoră. Emoția revine în inimile fanilor muzicii rock, deoarece Cargo și Marius Hristescu se reunesc pe aceeași scenă, la Cluj Symphony Experience.

Fanii muzicii românești au ocazia unică de a asista la reîntâlnirea dintre legendara trupă Cargo și talentatul dirijor Marius Hristescu. Această colaborare muzicală nu este prima de acest fel. În vara acestui an, au împărțit aceeași scenă la un concert de excepție în Arad, demonstrând o chimie artistică de neegalat. Acum, se pregătesc să ofere o experiență muzicală unică în inima Transilvaniei, sub bagheta maestrului Hristescu și cu energia iconică a trupei Cargo, pe 22 septembrie!

Emoții rock în crescendo: Cargo va fi pe scenă la Cluj Symphony Experience!

Trupa Cargo, una dintre formaţiile rock emblematice din România, se pregătește să rupă din nou barierele muzicale la Cluj Symphony Experience. Cu decenii de carieră în spate și hituri care au devenit imnuri pentru generații de fani, Cargo este recunoscută pentru energia transmisă pe scenă și pentru capacitatea de a cuceri publicul prin sunetele lor inconfundabile.

Dirijorul Marius Hristescu, în premieră la Cluj Symphony Experience

Dirijorul Marius Hristescu, un nume bine-cunoscut în lumea muzicală clasică, este un artist complex, care nu se limitează doar la conducerea orchestrei. Este și compozitor și orchestrator, iar pasiunea pentru muzică l-a condus către numeroase colaborări de succes cu artiști de top din industrie. Cu o carieră muzicală impresionantă, este dirijorul care ține în mână orchestra într-o varietate de evenimente, inclusiv în concertele neasemuite alături de maestrul Tudor Gheorghe. Reuniunea sa cu Cargo la Cluj Symphony Experience promite să ofere un spectacol muzical de excepție, în care talentul său dirijoral va lumina scena și inimile publicului.

Totodată, pe scena de la Cluj Symphony Experience, vor mai urca alte două trupe rock foarte apreciate din România – Alternosfera şi Subcarpați – care vor cânta hiturile ce le-au consacrat. Cele trei trupe românești vor fi acompaniate de Orchestra Extraordinară a Filarmonicii Transilvania din Cluj-Napoca!

Cluj Symphony Experience va avea loc în Parcul Etnografic între 22-24 septembrie. Biletele sunt disponibile acum și pot fi achiziționate de pe MyTicket. Nu ratați ocazia de a trăi această experiență muzicală extraordinară și de a fi martorii unei serii de momente magice sub bagheta dirijorului Marius Hristescu.

Foto: Claudiu Negrea Photography

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *