Daca maine ar fi alegeri, pe cine ai vota?

Sa presupunem prin absurd ca ar trai toti cei din poza de mai jos, sau ca ar avea dreptul sa mai candideze la functia de presedinte al Romaniei, pe care l-ati vota maine? Avem mai jos ultimii cinci presedinti ai Romaniei, unul mai „bun” ca altul. Ceausescu si epoca lui de „aur”, Iliescu si neocomunismul, mineriadele si mortii de la Revolutia din 1989, Constantinescu si nimic mai mult, Basescu – presedintele jucator si ardeleanul Iohannis. Daca este sa zicem asa, cred ca sub Traian Basescu am trait cel mai bine, in perioada 2005 – 2008 sau chiar 2009, pana la criza care a pus Romaia pe butuci.

Daca maine ar fi alegeri, pe cine ai vota ca presedinte?

Stiu ca primul raspuns care-ti vine in minte este „pe niciunul”, dar cum trebuie ales unul, hai sa vedem pentru care ai opta si de ce? Ceausescu si locurile de munca, dar cu foamete in 70% din tara si fara libertate, Iliescu si comunistii sai, epoca marilor moguli locali pe care nu reusim sa ii arestam in totalitate nici azi? Constatinescu si epoca de pauza totala, Basescu si reducerile de 25% – un sfert – din venituri? Sau poate nenea Klaus Iohannis care chiar nu face nimic?

Am sperat de la fiecare ceva, eu unul regret ca nu l-am votat pe Ion Ratiu, poate ca era sansa noastra de a trai intr-o democratie reala, cu un presedinte care nu voia sa ne ia ceva ci sa ne dea. Prea tarziu pentru regrete, astia-s cei cinci car eau speriat si estul si vestul, cu ei ne-am procopsit si cu ei trebuie sa mergem inainte ( sau inapoi, daca vorbim de nivelul de trai si indatorarea tarii ).

Presedintii Romaniei
Daca maine ar fi alegeri, pe cine ai vota?

News Reporter

3 thoughts on “Daca maine ar fi alegeri, pe cine ai vota?

  1. Întrebare tâmpită ! Numai klauss mai are voie sa participe . Cine spunea ca este în exces la Cluj ? Tot un clujean….fără. ..!

    1. Problema este ca intrebarea e cam veche, de prin iulie 2016, asa ca raspunsul din 2018… e cam tardiv sa zic asa! 🙂 Dar toto e bine, mai bine mai traziu decat niciodata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *