Vand urgent casa in Ungaria, langa vama Turnu

Te-ai saturat sa traiesti intr-o tara unde primarii si autoritatile nu pot oferi conditii decente de trai? De ce sa nu incerci sa te muti in Ungaria, mai ales daca esti pensionar? O casa decent aaici costa intre 30 si 35 de mii de euro. Evident nu cea din poza, care nu este o poza reala, este pusa doar ca sa putem ilustra acest articol. In alta ordine de idei, vreau sa-mi vand casa din Ungaria cumparata acum sase ani, pentru ca pe atunci lucram in Arad, acum la Iasi, deci o distanta putin cam mare fata de ce-mi permite masina mea pentru naveta.

Vand urgent casa in Ungaria, langa vama Turnu la 31.000 euro

Daca vrei o casa de 100 m², cu o gradina de 1800 m² si conectata la apa, gaze si electricitate, cu canalizare centrala, etc. situata langa vama Turnu din Judetul Arad, ma poti suna pe WhatsUp la numarul de telefon +40763514102 sau in Ungaria la +36308767513. Daca suma pare cam mare pentru posibilitatile tale, nu ma contacta – nu am cum sa negociez prea mult l apret, este totusi o casa moderna nu una batraneasca din vaiuga!

Anunturi-imobiliare-Cluj

Casa este renovata recent, se vinde semimobilata cu frigider, aragaz si cam tot ce trebuie intr-o gospodarie, incluziv unelte precum masina de tuns iarba noua ( cumparata anul trecut ). Aveti si internet, canalizare centrala, iar la nici 3 kilometri sunt doua marketuri, Penny si Lidl. In sat este gara, automat de lapte proaspat ( Localitatea pentru cine se descurca este Mezőkovácsháza din districtul Békés ). In localitate sunt cativa romani, cam 50 la numar, unii stabiliti inca din anii 90, etnici maghiari dar care vin des in vizita pentru a vorbi cu noi romaneste.

Prin urmare o alegere inteleapta, fie ca vreti o casa unde sa lociti permanent, fie ca o casa de vacanta – avem aici strand cu bai termale, deci numai bine pentru cei ce au nevoie de un astfel de tratament – mai ales pentru cei trecuti de 45 de ani si care au evident nevoie de un mic remediu pentru oase!

Casa de vanzare in Ungaria

News Reporter

1 thought on “Vand urgent casa in Ungaria, langa vama Turnu

  1. Daca doriti putem face schimb,eu am un apartament de 3 camere in Timisoara,renovat,mobilat ultramodern
    Daca santeti interesar lasati un mesaj la adresa de email:ecaterina_bogya@yahoo.es
    Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *