O casa in Ungaria sau una de la zero in Romania?

Am incercat sa ma documentez si sa aflu ce este mai rentabil, sa iau o casa moderna in Ungaria sau sa construiesc una de la zero in  Romania ( dar tot la tara ). Daca ai luat terenul cu ceva timp in urma, sau l-ai mostenit si iti ramane doar sa construiesti casa, proiectul te costa undeva la 600 de euro, iar cea mai ieftina casa din paie, te mai costa la „rosu” inca 10.000 de euro, fara canalizare, instalatie elecgtrica si apa in casa. La cheie, o casa din paie pe structura de lemn ajunge undeva la 35.000 de euro, asa ca eu sincer as alege una gata construita, de 100 m² in Ungaria.

O casa moderna in Ungaria sau una de la zero in Romania la tara?

Iata mai jos un proiect de casa „ieftina” cu doua dormitoare, o sufragerie, baie si bucatarie. Nu ai garaj, nu prea vad unde pui o centrala pe lemne, camera tehnica nu exista, nu mai zic de beci sau camara. Daca ma vei suna pe WhatUP sau Viber la numarul +40763514102 pot sa-ti propun o casa langa vama Turnu, in Ungaria. Casa este la 18 km de vama, la 43 Km de centrul Aradului, are 100 m², doua dormitoare, o camera de zi, baie, toaleta, bucatarie si sufragerie, o camara. Puteti vedea planul casei aici.

Deci daca vrei sa ai o casa de vacanta in Ungaria, sau una unde locuiesti permanent, cu doua super market-uri la doi pasi de casa ta, 1800 m² de gradina, doua garaje si dependinte de peste 100 m² din caramida, eu zic sa imi lasi un mesaj pe FaceBook aici.

casa-la-tara
O casa moderna in Ungaria sau una de la zero in Romania la tara?

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *