Ai cod? Doar asa mai intri la toaletele Lukoil

Din categoria ce-am mai patit prin Romania, o ultima isprava cu cei de la Lukoil. Ieri am fost sa fac piata si am pus ceva benzina in rezervor, am mers pe ici pe colo si cum aveam masina lasata in ograda unei benzinarii Lukoil, zic sa trec sa-mi fac nevoile ( treaba mica mai exact ) la statia PECO. Cand sa intru la toaleta, minunte – inchis. Fata de la caserie, care probabil ma tinea minte, zice: puneti codul de pe bon, ca sa deblocati usa! Pai bonul e de mult la cos, asa ca de mila mi-a dat alt bon si am iesit fericit.

Ai cod? Doar asa mai intri la toaletele Lukoil din Romania ( Cluj )

Tehnologia e ca la ea acasa in Romania ( Cluj ), mai nou nu avem interfon doar la bloc, avem si la benzinariile Lukoil. Sa fie o modalitate de a te obliga sa pastrezi bonul fiscal? Ce nu am intrebat eu este daca codul e valabil toata viata sau ai un timp util in care poti sa-l folosesti. Adica vrei tu sa mergi la toaleta, da grabeste-te – nu sta pe ganduri! Interesant este ce faci daca vrei sa mergi intai la WC si apoi sa pui benzina, motorina, etc. Daca te scapi pe tine?

Super tare faza asta, ma gandam sa o impartasesc cu cititorii, sa fie si ei pregatiti! Pastrati bonul, nu se stie la ce va prinde bine. In afara de tombola guvernamentala, uite ca bonul fiscal mai are o valenta, te ajuta sa intri in toaletele Lukoil. Sa inceapa si cei de la Petrom, RomPetrol si altii sa ne ceara bonul la usa WC-ului? 🙂

Lukoil

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *