Cabinet avocatura Cluj

In momentul in care esti nevoit sa iei anumite decizii juridice este bine sa ai un avocat alaturi. Insa, realitatea este cu totul alta. Majoritatea persoanelor apeleaza la un cabinet de avocatura doar pentru a rezolva o situatie juridica deja existenta, nu pentru o consultare menita sa evite consecintele unei asmenea situatii. De cele mai multe ori, suntem nevoiti sa alegem avocatul sub presiunea timpului.

In astfel de momente, trebuie sa te asiguri de faptul ca alegi un cabinet de avocatura cu acreditari dovedite, cu experienta profesionala, oameni de incredere si un palmares de succes. Un cabinet de avocatura profesionist trebuie sa ofere fiecarui caz in parte o atentie deosebita si resursele necesare oferirii si obtinerii celor mai bune rezultate cu putinta.

In mod cert, experienta si pregatirea trebuie sa primeze in momentul alegerii unui avocat. Discutiile si intalnrile trebuie sa decurga intotdeauna in cabinet, la birou, nu la un restaurant sau in alte astfel de locuri. Cel mai eficient functioneaza sistemul de recomandare intre cunostinte, intre prieteni deoarece o persoana din anturajul tau este singura in masura sa iti recomande serviciile unui avocat eficient, de al carui servicii a fost multumit.

In primul si in primul rand, trebuie sa iti cunosti foarte bine cazul, sa cunosti punctele slabe si punctele forte ale acestuia, sa incerci sa determini ceea ce poti pierde si ceea ce poti castiga inainte de a apela la un cabinet de avocatura. In orice caz, in alegerea unui cabinet de avocatura nu trebuie sa te lasi influentat de prejudecati, experienta si pregatirea trebuie sa primeze.

Spre exemplu, orasul Cluj Napoca este al doilea cel mai mare oras din Romania ca numar de locuitori, dupa Bucuresti. Astfel si numarul cabinetelor de avocatura din judetul Cluj este foarte mare. De multe ori alegerea unui avocat este o situatie foarte dificila deoarece site-urile de specialitate nu ofera suficiente informatii cu privire la acesti avocati. Pe site-ul Baroului Cluj, in cadrul tabelului avocatilor figureaza o lista destul de lunga cu avocatii activi, dar fara a fi trecute prea multe detalii. De aceea, cea mai buna metoda o reprezinta recomandarea, atunci cand o persoana multumita alege sa recomande un avocat si serviciile pe care le presteaza acesta. Cabinet avocat Cluj Ligia Tarcea functioneaza inca din 2006, ofera reprezentare la toate instantele de drept, reprezentare si consiliere juridica atat pentru clientii din Cluj Napoca cat si la nivel national

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.