Caut urgent post de bona interna in Cluj

Buna, sunt o tanara care a lucrat pana acum ca bona interna timp de doi ani la o familie de romani stabiliti in Ungaria, langa granita cu Romania. Incepand din luna august de copil se va ocupa mama si bunica, deci sunt in cautarea unui loc de munca in judetele Arad sau Cluj, ca bona interna – pentru ca nu am domiciliul in aceste judete si cred ca salariul de bona nu este suficient pentru a inchiria o garsoniera in aceste orase.

Caut urgent post de bona interna in judetul Cluj

Daca esti si tu in cautarea unui loc de munca si doresti sa fii bona interna, lasa-ne CV-ul tau, datele de contact si conditiile in care esti dispusa sa muncesti ( salariu, carte de munca, concediu, zile libere pe saptamana/luna, etc. ) Va reamintim ca suntem in contact permanent cu site-ul www.CautBona.Info si cu pagina si grupul de pe FaceBook, care in acest moment a depasit 2000 de persoane – mamici si bone, deci sansele de a gasi o bona sau un loc de munca sunt destul de mari.

Speram ca in scurt timp, cel putin pentru cei ce sunt in cautarea unui loc de munca in functia de bona interna sa avem raspuns la toate cererile si solicitarile primite de la cititori. Site-ul partener este specializat in gasirea acestor oferte, are o experienta d epeste 3 ani in domeniu, iar noi vrem sa ne aducem aportul la imbunatatirea rezultatelor pe zone, iar Ardealul este asa cum se stie „fruntea”! Lasati ofertele in formularul de mai jos.

Bona interna Cluj
Caut urgent post de bona interna in Cluj

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *