Cautam urgent content writeri pentru limba engleza

Indiferent ca ai deja un loc de munca sau esti in cautarea unuia, a fi content writer de limba engleza este profitabil, cu atat mai mult daca ai si ceva talent. Noi deja am primit cateva cereri pentru acest job, deci daca te intereseaza, lasa-ne un mesaj folosind formularul de mai jos. Daca ai si cont pe FaceBook, lasa-ne adresa sa comunicam mai rapid. Daca ai experienta este ok, oricum va trebui sa postezi doua sau trei articole semnate, in limba engleza evident, pe site-ul nostru partener 2Late.Info, pentru a avea un portofoliu vizibil si verificabil.

Cautam urgent content writeri pentru limba engleza – diferite site-uri

Munca de content writer este una destul de placuta, daca ai inclinatii si nu ravnesti la venituri extraordinare inca de la inceput. Cu timpul, garantez venituri rezonabile de cateva sute de euro pe luna cel putin. Faptul ca facem parte dintr-un grup de site-uri cu diverse nise ne faciliteaza destul de mult accesul la informatii legate de serviciile de content writing, pentru ca oricat ai dori sa-ti scrii singur continutul pentru site, la un moment dat nu mai faci pur si simplu fata. Ce faci atunci? Cauti un content writer care sa-ti usureze munca, sau sa-ti mareasca pur si simplu productivitatea.

Prin urmare, daca va place sa scrieti, aveti sau nu experienta – asta se capata cu timpul, nu e mare bai – in romana, engleza sau oricare alta limba, lasati-ne un mesaj cu datele de contact, un pret pentru un articol cam de lungimea acestuia, limbile in car eputeti scrie si ii dam batatie! Acest articol are 270 de cuvinte, ca sa aveti o idee de marimea sa!

Content writer
Cautam urgent content writeri pentru limba engleza

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *