Florina Rus – prea buna pentru clujeni

Pentru ca la noi e ca la nimenea, iata ca am trait sa o vad si pe asta: Florina Rus a pierdut postul de la Apele Romane pentru ca a avut punctajul prea mare! DA, ati auzit bine, cineva de la centru a decis ca postul trebuie ocupat pe linie de partid, asa ca ce si-au zis? Ce motiv mai aberant putem gasi decat ala ca a luat nota prea mare la concurs? Teoretic Florina Rus este perfecta pentru post, a absolvit Facultatea de Georgafie, specializarea de Hidrologie. Mai bine de atat se poate?

Florina Rus – prea buna pentru clujeni

Stim cu totii ca Romania e tara pilelor, asa ca nu putea face exceptie tocmai Clujul, dovada este faptul ca Florina Rus a fost considerata prea buna pentru clujeni. La ce mai sunt bune concursurile daca atunci cand iei 95 de puncte din 100, pierzi concursul? A, de ochii lumii, cum la ce sunt bune! Daca este sa te iei dupa declaratiile Florinei, i s-a spus direct ca trebuie sa plece, doar ca ea s-a incapatanat. Nu i-a folosit la nimic, la noi inca se mai angajeaza in functii de conducere pe criterii de partid. Nu prea avem dovezi ca nu este asa, oriunde am merge sa cautam.

Din ce am gasit in prea despre subiect reiese ca treaba nu e tocmai noua, dar pe de alta parte toti angajatii de la Apele romane au primit in scris ordinul sa nu se comenteze in presa. Asa ca aflam si noi ce se poate de la cei ce au reusit oarecum sa investigheze cazul de la Cluj. Nu este insa unul singular, doar decizia sau mai exact motivatia ei pare sa fie hilara. Iar de comentat nu are cine, nimeni nu-si mai aimiteste de incident.

Apele Romane

Florina Rus – prea buna pentru clujeni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *