Noul ARO Carpatic pentru romanii obisnuiti

In curand la Pitesti am putea vedea noul ARO Carpatic, asta daca se va merge pe ideea de a avea si romanii un SUV al lor, nu o chestie intre masina si 4 x 4. Daca ne uitam la designul propus cred ca ar fi ceva bun, o masina care sa arate modern, cu caracteristici bune. Daca ne amintim ca ARO era pe vremuri o masina de teren exportata in multe tari, cred ca noua versiune va avea un succes destul de mare.

Noul ARO Carpatic pentru romanii obisnuiti in curand pe piata

Probabil ca majotitatea dintre voi stiu ca productia masinilor ARO a incetat in anul 2003, dar romanii se incapataneaza sa vizeze la o nou aviata, asa ca iata cum spera unul dintre proiectanti ca va arata noul ARO Carpatic. Este adevarat ca acest proiect exista acum doar pe calculator, dar chiar daca fabrica ARO a fost pusa pe butuci de fostul premier Adrian Nastase, cine spune ca nu vom vedea o noua fabrica ARO la Pitesi in cativa ani?

Din punct de vedere legal, ARO este inca o marca de masina, scoasa ce este drept din fabricatie, dar statul roman mai are inca dreptul legal sa o produca. Am putea astfel vedea de ce nu – un proiect romano-german care sa readuca povestea ARO Carpatic din tara viselor in realitate. Voi ce parere aveti? Aduce putin la capota fata cu vechia versiune din garajul bunicilor?

Stiu ca va este greu sa ziceti ceva despre ARO, dar daca lasam putin politic adeoparte, ce credeti? Vom reusi sa avem si noi o masina 100% romaneasca din nou? Nu Dacia care este acum de fapt Renault! Una facuta de noi, pentru noi.

ARO Carpatic 2016
Noul ARO Carpatic pentru romanii obisnuiti in curand pe piata in 2016

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *