Profesoara mea de matematica din Cluj

Cred ca matematica este materia pe care nu o agreeaza cei mai multi dintre elevi, pentru ca apoi sa-si dea seama ca este materia de care ai nevoie toata viata. Asa ca ce mi-am zis eu, sa o laud putin pe profesoara mea de matematica, pe doamna Mioara. Nu stiu daca am invatat ceva matematica cu ea, nu am facut meditatii la matematica, de fapt la nicio materie, asa ca am ajuns sa fac singurul lucru posibil pentru un absolvent de liceu, cu BAC-ul luat la limita: blogging!

Profesoara mea de matematica din Cluj, cea mai tare din parcare

Cum ziceam mai devreme, nu stiu daca profesoara mea de matematica, de la unul din liceele de baza ale municipiului Cluj m-a invatat carte, dar m-am dus cu drag la orele ei, pentru ca arata beton! Intr-o vreme era bruneta, acum e blonda profesoara mea, desi corect ar fi fosta mea profesoara, caci ea a ramas sa predea mai departe, eu al terminat liceul, poate ca intr-o zi si facultatea ( asta daca se intra doar la cerere, fara examen si dosar ).

Admiterea la facultate in Cluj in anul universitar 2016 – 2017 a inceput, se va termina luna asta.  Poate ca doamna Mioara va arunca o privire peste dosarele celor ce se inscriu, poate ca nu. Nici nu vad cum ar putea profesoara de matematica sa fie in comisia de examinare la o facultate, ce ei nu au profesori? Am luat-o pe aratura, asa ca mai bine te intreb: ai facut si tu mate cu doamna din poza? Daca DA, abia astept sa-ti aud parerea, ai vazut ceva mai fain in tot liceul? 🙂

Profesoara matematica

Profesoara mea de matematica din Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.