Publicitate ieftina pentru clujeni

Sa presupunem ca ai o mica afacere in Cluj si vrei sa o promovezi. Cum faci? O varianta ar fi sa apelezi la oferta noastra promotionala, care pentru doar 30 de euro pe an iti ofera un banner de prezentare pe site, vizibil pe toate paginile noastre, plus un articol oferit de tine ( sau scris de noi contra cost – 5 euro ) postat pe site-ul clujenilor. Ieftin dar eficient, la indemana oricui doreste sa se faca mai cunoscut in judetul nostru si in tara.

Publicitate ieftina pentru clujeni – cele mai mici preturi

Siteul Clujul.Info este special creat pentru clujeni, va fi total diferit de ceea ce s-a oferit pana acum cititorului, fara multa politica si can – can, vom incerca sa punem accentul pe informatii utile, pe promovarea afacerilor locale, a celor mici si mijlocii, pentru ca de asta avem de fapt nevoie, nu-i asa? Iar daca va doriti rubrici noi, ceva special, nu ezitati sa ne scrieti si noi vom tine cont de parerea voastra, pentru ca site-ul este creat pentru voi, nu pentru a ne spune noi parerile personale.

De ce publicitate ieftina pentru clujeni? Pentru ca desi avem si noi nevoie de fonduri pentru a tine site-ul in picioare, de la hosting si pana la numele domeniului, nu vrem sa facem o afacere din acest site, vrem de fapt sa acoperim o parte din cheltuieli, iar munca va fi in folosul vostru, al cititorilor si nu va avea scopul de a face bani din aceasta activitate. Iar daca vrei sa devii redactor la o sectiune anume, pro bono la inceput, esti bine venit in echipa noastra!
Publicitate Cluj

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *