Transport ocazional Cluj – Arad si retur

Site-ul nostru are o legatura stransa cu Aradul, asa ca saptamanal mergem de la Arad la Cluj, iar pentru a veni in ajutorul celor care vor sa-i luam de la domiciliu si sa-i lasam unde au nevoie, oferim intre doua si patru locuri in masina la pretul total de 245 lei dus – intors sau 125 doar dus sau intors, separat. Maxim locuri disponibile patru, minim doua persoane! Durata unei calatorii maxim cinci ore, cu o jumatate de ora pauza de odihna. Oprim unde ai nevoie, deci nu e chiar ca la microbuz!

Transport ocazional Cluj – Arad si retur ( pret negociabil )

Daca ti se pare cam scump, daca nu trebuie sa te luam de acasa si te putem lasa oriunde in Cluj, atunci putem negocia pretul transportului, pentru ca noi oricum mergem. In plus putem oferi spatiu publicitar tuturor celor care fac transport pe rute ce pornesc sau au ca destinatie finala, Clujul. Pretul este de 10 euro / luna, echivalent in lei daca se plateste prin transfer bancar la BCR, sau in euro daca se plateste prin PayPal ( card bancar ).

Cred eu ca pe ruta Arad – Oradea – Cluj sau Arad – Timisoara – Sibiu – Cluj se gasesc destui doritori care sa prefere o cursa cu o masina personala, la un pret acceptabil, nu-i asa? In speranta ca am venit in sprijinul transportatorilor locali si al calatorilor ocazionali, va dorim calatorie placuta! In acest fel am dat strartul si rubricii servicii de pe site-ul www.Clujul.Info – site-ul tuturor clujenilor!

Cluj Napoca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.