Separatistii maghiari lupta sa rupa tara in doua

Separatistii maghiari lupta sa rupa tara in doua si infiinteaza tot felul de grupuri pe FaceBook, cu sloganul Transilvania nu este Romania! Dovada este ca toate – sau majoritatea – grupurile au administratori unguri, iar daca stai sa le citesti postarile vei descoperi ca sunt 101% anti-romanesti, numesc majoritarii refugiati, venetici, sau merg pana acolo incat sugereaza ca nici macar natia romaneasca nu exista, suntem bulgari sau mai stiu eu ce.

Separatistii maghiari lupta sa rupa tara in doua, oare cine-i plateste?

Am crezut ca zvonurile sunt aberante, dar din pacate se vede ca maghiarii – evident ca nu toti, dar o mica parte din ei, da,  au planuri mari cu Ardealul romanesc. Nu stiu de ce nu vin sa propuna sa facem o alta tara de  la Tisa, la Dunare si Carpati! Mai ca as vota si eu, numai sa vad cum este. Daca nu ar fi lupta asta josnica de a demonstra ca romanii nu sunt nici macar popor, ca maghiarii au facut si au dres, ca Matei Corvin nu era roman, poate ca as inchide ochii si as lasa discutiile astea pe mana oamenilor de stiinta.

Nu stiu de ce nu se recunoaste cinstit ca o parte din maghiari – la fel cum si o parte dintre nationalistii extremisti romani – au luat-o pe aratura? Hai sa rupem harta inbucati, dar nu doar pe a noastra, ci pe a Ungariei, Germaniei si Frantei, de ce nu pe a Frantei, Olandei si Belgiei? Sa stim macar ca avem iarasi haos in Europa! Nu credeti ca mai bine am vota in asa fel incat sa traim bine cu adevarat, sa lasam granitele asa cum sunt, sau si mai bine sa dispara de tot? Parca tot mai bine intr-o Europa libera decat intr-un Ardeal claustrofob!

Separatiști maghiari
Separatiștii maghiari lupta sa rupa tara in doua, oare cine-i plateste?

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *