Au invadat porcii Clujul

Desi titlul te-ar duce mai degraba in sfera politicului, de data asta este o stire reala si care prezinta crudul adevar. DA, stim ca la noi in Ardeal Clujul a fost mereu un etalom de data asta insa am ajuns sa ne mandrim cu porcii de pe strada! Cum au scapat porcii astia de sub supravegherea guvernului dar mai ales cum au scapat de ingnat, nu stiu – in schimb stiu ca pe Bulevardul Muncii din oras porci se plimbau ca Voda prin loboda!

Au invadat porcii Clujul

Am mai scris noi despre asta si in privinta Aradului, iata ca acum am egalat scorul si avem si noi porcii nostri. Important este ca acestia se plimbau regulamentar prin oras, traversand strada pe locul marcat. Chiar ma intreba despre ce vom scrie prima data in npul an, caci in 2019 abia am intrat si era nevoie de un astfel de articol – stire, pentru a ne dezmorti putin.

Speram sa avem in curand stiri si informatii legate de locurile de munca din oras si din judet, despre legisltatie si evident despre chirii si locuinte – nu stiu  daca trebuie sa ne bucuram sau nu de faptul ca in Cluj avem cele mai scumpe locuinte din Ardeal, daca nu cumva si din tara. Oricum ne bucuram ca sunteti si anul acesta alaturi de noi, promitem sa fim mai prezenti in Social Media, desi inca suntem in cautarea de personal dispus sa lucreze pro bono la site. Daca nu gasim, continuam in vechea formula, dar am dori extraordinar de mult sa avem si o pagina in limba maghiara. Asadar, daca vrei sa vii alaturi de noi, stii limba maghiara suficient de bine ca sa poti scrie corect gramatical, esti invitatul nostru!

porci in Cluj
Au invadat porcii Clujul

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *