Bookfest la Cluj

Nimeni nu poate spune ca la Cluj cartea nu este pe primul loc, asa se face ca la Bookfest cine citea in mijloacele de transport in comun mergea gratis! Este evident ca multi au luat o carte si se faceau ca citesc, dar si asta e bine, macar stim ca lumea are carti in biblioteca. Iar vestea si mai buna este ca Salonul de Carte Bookfest a revenit la Cluj-Napoca. Calatoriile gratuite au fost doar pe data de 6 septembrie, evident ca nu putea sa tina o saptamana sau o luna.

Salonul de Carte Bookfest a revenit la Cluj-Napoca

Vestile buna circula repede, ieri Pro TV anunta ca numarul cititorilor din Romaina a crescut, mai exact cartile vandute in tara noastra sunt din ce in ce mai multe, mai exact s-a dublat numarul lor fata de anul trecut. Nu-i rau deloc, intr-o epoca in care toti citesc doar pe internet. Ma temema ca va dispare biblioteca din casa, fiind inlocuita de smart TV-uri. Uite ca nu e chiar asa, iar salonul de carte Bookfest a revenit si la Cluj. O zi s-a putut circula gratuit cu mijloacele de transport in comun daca aveai o carte si o citeai.

Au fost reduceri substantiale la carti, se zvoneste ca au ajuns si la 70%, ceea ce ar putea insemna ca si cartile sunt cam scumpe – de unde sa lasi la pret daca pretul e mic? Oricum e bine, ne marim biblioteca, citim si mai lasam internetul sa se odihneasca. Intrarea a fost libera atat in cadrul Salonului de Carte, cat si la toate evenimentele programate pe durata acestuia. Bravo clujeni!

Bookfest la Cluj

News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *