Karoly Schmolka a fost gasit dupa 10 ani

Romanul de etnie maghiara Karoly Schmolka a fost gasit in Spania dupa ce a fost dat disparut acum 10 ani. familia nu mai spera sa fie gasit, era considerat de mult decedat, dar iata ca politia iberica l-a gasit scotocind prin gunoaie. Desi se spune ca doar etnicii romani lucreaza in Spania la constructii, iara ca si Karoly Schmolka isi gasise de lucru in acelasi domeniu in Zaragoza, acum 10 ani. Apoi nu s-a mai stiut nimic de el, pana cand a fopst descoperit de politie pe strazile din Barbate.

Karoly Schmolka a fost gasit dupa 10 ani

Stirea a aparut de curand intr-un ziar local din Spania, etnicul maghiar fiind gasit la cersit pe strazile din orasul Barbate. Avand in vedere ca in Spania vagabondajul nu este chiar o infractiune, omul se plimba linistit pe strazi, dormea pe unde apuca pana cand un grup de cetatenia  anuntat politia. La o cercetare amanuntita s-a descoperit ca omul nu este periculos ca este originar din Romania – iar am ajuns de rasul lumii – a fost anuntat Consulatul si asa s-a aflat ca numitul Karoly Schmolka era dat disparut.

Rudele sale au fost anuntate si au venit sa-l ia acasa pe cel pierdut. Iata ca mai sunt si cazuri fericite, cand persoanele declarare disparute apar dupa zeci de ani. Caz finalizat cu bine, romanii au ajuns din nou pe prima pagina a ziarelor, deci suntem pe calea cea buna!

Karoly Schmolka

Karoly Schmolka a fost găsit după 10 ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.