Laura Bretan in finala America’s Got Talent

Am stat cu sufletul la gura pana la ora 7 seara ora Americii de est, insa din pacate Laura Bretan in finala America’s Got Talent nu a reusit sa ia marele premiu de un milion de dolari, atribuit concurentei Grace Vanderwaal pe care o puteti vedea aici pe YouTube. Daca vreti sa faceti o comparatie cu mititica noastra Laura, asculati cum a cantat aria lui Puccini aici. Daca ma intrebati pe mine, ceva ciudat s-a intamplat, oricat de simpatica ar fi micuta Grace, nu a cantat mai bine decat romanca Laura Bretan.

Laura Bretan in finala America’s Got Talent a pierdut marele premiu

Laura Bretan in finala America’s Got Talent a pierdut marele premiu de 1 milion de dolari dar a acastigat inimile a milioane de romani si americani. La doar 14 ani a ajuns in finala, iar drumul ei catre suces este asigurat, chiar daca banii nu au ajuns la ea. Ma indoiesc ca americanii chiar cred ca micuta cantareata la chitara este adevaratul castigator la editia cu numarul 11 al show-ului America’s Got Talent.

Se pare ca asa este norocul romanilor, fie ei nascuti in America sau in Romania, trebuie sa avem pe langa talent si mult noroc. Ieri Laura Bretan a pierdut locul 1 in finala, dar a castigat pentru totdeauna locul 1 in inimile celor ce au ascultat cum canta la doar 14 ani. Viitorul ei este asigurat, cred ca nimeni nu se indoieste ca va avea o cariera spectaculoasa, poate va deveni Maria Callas a mileniului 3.

laura-bretan

Laura Bretan in finala America’s Got Talent

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.