Clujul.info la trei ani de existenta

In luma mai implinim trei ani de cand existam in mediul online, nu cred ca am reusit sa facem prea multe, dintr-un singur motiv – editorialistul nostru a plecat din Cluj la doua luni de la infiintarea site-ului. Asadar cautram pe cineva dornic de a scrie despre si pentru clujeni, iar venitruile realizate de site ii vor reveni in procent de 50%! Recunosc ca nu am prea intrat in partea politica a problemelor, am scris doar un articol despre Lucian Boia, probabil ca vom mai scrie candva unul despre Sabin Gherman si cam asta va fi partea legata de separatistii din Ardeal.

Clujul.info la trei ani de existenta

Nu am prea scris nici despre PSD si despre primarul Emil Boc, nici macar despre Alianta Vestului nu am scris, pentru ca foarte usor se aluneca pe panta asta a separatismului si a segregationismului. Cine este trait in Ardeal stie ca lucrurile nu stau nici pe departe cum sunt prezentate in presa. Nu sunt probleme legate de romani si maghiari, secui sau sasi. Totul este in mintea celor ce scornesc stiri de dragul senzationalului.

Asadar ne dorim un redactor de limba maghiara, chiar ne gandim sa facem o sectiune separata in limba maghiara, una de limba romana si sa oferim exact ceea ce promiteau corbii albi, dar nu au reusit si nici nu si-au dorit: o coabitare pasnica intre toti romanii – adica a locuitorilor din Romania, nu doar a etnicilor romani.

Multi inca nu au inteles ca la noi in Cluj este bine, iar primarul Emil Boc vrea sa faca ceva ce nu s-a mai facut pana acum in Romania: un oras in oras, adica in Cluj o sa avem un cartier nou cu 15.000 de locuinte, mai exact un mic orasel pe post de cartier. Presimt ca mai ia inca un mandat domnul asta, Boc!

Clujul.info

Clujul.info la trei ani de existenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.