De la Cluj la Viena cu 30 de euro

De azi mergem mai repede si mai ieftin de la Cluj la Viena, in doar 10 ore – cu vama cu tot – romanii vor ajunge in capitala Austriei cu doar 30 de euro. Daca te trezesti dis de dimineata, in orice zi a saptamanii poti pleca din Cluj la Viena la 7:35 si la 17:21 ajungi la destinatie. Evident ca daca vrei sa te intorci cu primul tren din Viena la 10:42 trebuie sa ai unde sa inoptezi, deci nu este chiar o naveta cum se gandesc unii deja.

De la Cluj la Viena cu 30 de euro

Bucrestenii pe de alta parte vor circula cu Traianus, un tren international rapid ce va uni Bucurestiul cu Viena. Ne-am bucura sa vedem ca vin austriecii la Cluj si Bucuresti mai des de acum, maia les ca sunt deja doua rute ce vor lega capitalele – pentru cine nu stie circula deja trenul international Dacia.

Un bilet de la Bucresti la Viena va costa 39 de euro – destul de ieftin zic eu [ azi la cursul oficial ar veni 181 de lei ]. Cu aceasta ocazie reamintesc ca firmele de transport pot sa se promoveze la noi pe site – desi au acum o concurenta greu de surmontat, trenurile internationale. Evident ca daca cu esti din Bucuresti sau Cluj si nu mergi la Viena, vei apela in continuare la aceste mici firme de transport, caci de la adresa la adresa cand ai si bagaje, este deja mai convenabil sa mergi cu aceste firme. Nu recomandam particularii neautorizati, de ceel mai multe ori dupa o astfel de cursa apar neplacerile, de la pret si confort si pana la faptul ca te trezesti cu bagajul in drum sau cu lipsa de locuri exact cand iti este lumea mai draga!

tren Cluj - Viena

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.